Netwerk

Hoe belangrijk is het om de juiste mensen te kennen? Netwerken is dé manier om bijvoorbeeld een nieuwe baan te krijgen, nieuwe klanten/opdrachtgevers te vinden, nieuwe financierders die projecten willen financieren, maar ook om goed op de hoogte te blijven van ontwikkelingen die belangrijk zijn voor onze organisatie en business. Wij beschikken over een breed netwerk en willen deze graag verder opbouwen en onderhouden.

Netwerken wordt meer en meer belangrijk voor zowel het individu als organisatie om hun doelen te realiseren. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk om goede relaties te onderhouden met onze achterban, maar ook met onze subsidieverstekkers, opdrachtgevers en financierders. Daarnaast vinden wij het belangrijkrijk dat onze doelgroepen zich meer gaan mobiliseren en verbinden.

Daarin willen wij een bijdrage leveren door mensen en organisaties aan elkaar te verbinden. Wij staan open om onze netwerken uit te breiden met een ieder die dezelfde doelen voor ogen hebben.

Wij zetten ons in om ieder jaar een netwerkbijeenkomst te organiseren om onze achterban te verbinden met interessante organisaties en professionals. Let op onze agenda! 

Login