Actualiteiten

Uitnodiging: SouthEast Parade, do. 12 augustus 2018(18.00h), Amsterdam Zuidoost

Logo SouthEast parade Amsterdam zuidoost Bijlmer jubileum diversiteit OcanIn 2018 wordt het 50-jarige bestaan van de Bijlmer gevierd met tientallen prachtige evenementen. Hoog tijd om ook de diversiteit en de trots van heel Amsterdam Zuidoost met een grandioze parade te onderstrepen. Enkele stadsdeelgenoten hadden een optocht in gedachten, stelden daarom een paradeplan op en richtten een kerngroep op van denkers en doeners. ZO gebeurd toch? 

De fijnproevers en de mensen die van een drankje houden, kunnen een culinair uitstapje maken naar een van de vele restaurants die de Bijlmer rijk is. Visueel, auditief en culinair genieten op een Bijlmers plekje in de avondzon; dat kan tijdens de voorbijtrekkende SouthEast Parade.   

Allerlei organisaties en groepen die zich graag willen presenteren zullen meedoen aan de parade. Want trots is Zuidoost op de vele kleurrijke culturen, lifestyles, sportclubs, Arena, musici, dansers, podia, scholen, gehandicapten, LHBTQ+'ers, shops, festivals, culinaria, parken, bedrijven, shops, markten, architectuur, stedenbouw. En niet te vergeten de altijd meewerkende organisaties: stadsdeel, politie, straatcoaches, corporaties, bewonersorganisaties, PGZO. Sang! ZO divers!

Voor verdere infromatie kijk op de website en Facebookpagina van het evenement. 

V

Login