Actualiteiten

Uitnodiging: The Hague City of Peace Concert, vr. 21. sep. 2018(14.00h), Den Haag


Concert of Peace Den Haag Ocan Caribisch
Lees meer...

Ocan’s Spotlight: Maciba Hull

Maciba Hull Ocan Sporlight CaribischNederland telt meer dan 150.000 inwoners met wortels in Curaçao, Aruba, Bonaire, St. Maarten, St. Eustatius en Saba. Duizenden hiervan zijn op hun eigen manier succesvol. Stichting Ocan plaatst dit jaar elk week één van hen in de Spotlight. Deze week Maciba Hull uit St. Maarten, werkzaam als verpleegkundige in het Erasmus Universitair Medisch Centrum.

Foto: Maciba Hull

Lees meer...

Uitnodiging: gospelshow met o.a. Willy Rodriguez, Koor Aira, za. 27 okt. 2018(18.00h), Den Haag

gospel night willy rodriguez  Ocan caribischLees meer...

Oktober 2018 staat in het teken van Black Achievement Month!

Black Achievement Month ocan caribisch giovanca gerschwin bonevaciaDe Black Achievement Month laat Nederland kennismaken met de 'zwarte' geschiedenis van Nederland via exposities, debatten, theater, dans en film. Er worden verhalen verteld over de slavernij en de nalatenschap hiervan, maar er wordt ook gekeken naar de toekomst. Zo biedt de Black Achievement Month een podium aan zwarte rolmodellen en de bijzondere prestaties die zij leveren. De Black Achievement Month vindt plaats van 29 september t/m 29 oktober in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Lees meer...

Uitnodiging: Voor de Jeugd Dag VNG, ma. 5 november 2018(10.00h), Amsterdam

Uitndoging Voor de Jeugd VNG Ocan Caribisch

Kom ook naar de Voor de Jeugd Dag. Luister naar 'Smaakmakers', zoals de Ambassadeur van het Programma Scheiden zonder Schade André Rouvoet, hoogleraar Vroege Ontwikkeling en Gezondheid aan de Universiteit van Amsterdam Tessa Roseboom en last but not least Prinses Laurentien van Oranje. Praat op het Jeugdplein met een ervaringsdeskundige en ga in het Paviljoen Internationale Verkenningen in gesprek met zorgverlaters uit Schotland en Wales over hun bevindingen en ervaringen. Aan het einde van de dag zorgt minister Hugo de Jonge (VWS) voor een jeugdige afsluiting.

Lees meer...

Login